Handelsbetingelser

Firma information
Diateknik
Kærup industrivej 11 - 4100, Ringsted
Telefon: +45 70 26 18 10
Mobil: +45 60 81 33 60
Mail: kontakt@diateknik.dk
 
Cvr.: 32945376
 
Sikker betaling
Diateknik modtager betaling med VISA kort og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varerne er afsendt.
 
Alle priser er angivet i danske kroner – DKK – og er ekskl moms.
 
Diateknik krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at hverken Diateknik eller uvedkommende kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.
 
Fortrolighedspolitik
Diateknik forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet.
 
Diateknik vil ikke afsløre information om kunder til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion.
 
Læs desuden vores privatlivs-politik her: https://diateknik.dk/privatlivspolitik
 
Aftaleindgåelse
Endelig aftale om køb anses først indgået, når Diateknik har fremsendt en ordrebekræftelse til køber.
 
Sælger fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle fejl og oplysninger i materiale udformet af tredjemand. Dette gælder enhver form for salgsmateriale, beskrivelser, brugervejledning, indhold på andre websites m.v.
 
Afstemning af lagerbeholdning
Når du handler på diateknik.dk, afstemmes lagerbeholdningen, når produktet bliver lagt i kurven. Derfra er produktet reserveret til dig den næste time. Foretages betalingen ikke indenfor dette tidsinteval bliver orden lukket, hvorefter varene bliver sat tilbage i lagersystemet.
 
Vi bestræber os selvfølgelig altid på at vise den korrekte lagerbeholdning, men i enkelte tilfælde kan der forekomme uoverensstemmelse mellem den viste lagerstatus og den faktiske lagerbeholdning. Dette sker dog sjældent.
 
Trykfejl og leveringsansvar
Vi tager forbehold for trykfejl på hele vores hjemmeside. Det betyder, at hvis du finder en vare til en pris, der ikke er korrekt, er vi ikke forpligtede til at sælge til den pris. Er det tilfældet, kontakter vi dig naturligvis, så vi kan finde en tilfredsstillende løsning for begge parter.
 
Klage- og reklamationsret
Diateknik yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller sidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
 
Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Diateknik inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.
 
Annullering og ændring af ordrer
Køber har efter afgivelse af ordre ikke ret til ændring heri eller annullering heraf.
Såfremt Diateknik på trods af ovenstående særskilt godkender en annullering eller ændring, er køber pligtig at betale de med annulleringen eller ændringen forbundne omkostninger, herunder omkostninger til opbevaring og sikring af kvalitet og egenskaber samt forrentning, som følge af udskudt leverings-tidspunkt. Ved hel eller delvis annullering er køber videre pligtig til at erstatte sælgers mistede fortjeneste.
 
Returvarer og retunerbar emballage
Varer modtages ikke retur.
 
Såfremt det på trods af ovenstående aftales, at sælger tager varer retur, skal varerne være ubrugte, i mangelfri stand, og i original og ubrudt emballage. Varerne skal være fri for smuds etc. Varer, der er specielt producerede og/eller hjemtaget til Køber, modtages dog aldrig retur.
Godkendte returvarer krediteres med fradrag af det af Sælger fastsatte gebyr til dækning af returneringsomkostninger og Sælgers salgsomkostninger.
 
Returbar emballage krediteres ved frankolevering i uskadt stand inden 3 måneder fra Sælgers levering. Kreditering foretages med et fradrag til dækning af slidtage, håndterings-, og fragtomkostninger m.v.
 
Levering
Diateknik prøver at efterstræbe, at afsendelsen af ordrer afsendes indenfor 1-2 hverdage.
 
Diateknik sørger for levering med PostNord til adressen. Rettidig levering forudsætter dog, at PostNord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.
 
Diateknik kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord.
 
Ved køb af varer, der bliver sendt fra fjernlager, kan der forekomme længere leveringstid.
 
Diateknik er som sælger ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende overholdelse af forpligtelser som sælger i henhold til handelsbetingelser, hvis varen bliver sendt fra fjernlager.